"Fight scen"


Om du inte har sett den, en av de nyaste klipp för The Twilight Saga: New Moon innebär en mycket brutal, ansikte-cracking slagsmålsscen mellan Felix (Daniel Cudmore) och Edward (Robert Pattinson).


Nyligen intervjuades Cudmore av FoForks, en brasiliansk Twilight serie fansite, och han fick chansen att diskutera detta mycket slagsmålsscen.

-   Det var en rolig kamp scen att arbeta på och Robert gillade verkligen att gör så mycket med kampen som han kunde, jag sov som ett barn efteråt. Vi får se hur alla känner sig efter att filmen kommer ut, och om de inte tycker om min karaktär, så jag gjorde ett bra jobb.
Verkligen.

Som ni vet är Felix karaktär lite flirtig med Bella i New Moon, men han börjar definitivt inte en fysisk konfrontation i boken (men istället lämnarhan åt Jane att plåga (Dakota Fanning i filmen).

Enligt The Twilight Saga: New Moon: The Official Illustrated Movie Companion var dock tanken på att Felix slåss Edvard var lite inspirerad av Stephenie Meyer själv. Detta kommer från Melissa Rosenberg, The Twilight Saga: New Moon's manusförfattare. 

 


Läs allt här

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0